Try the Bike.
Try the Bike.

Gratis entree MOTORbeurs voor geslaagden motorexamen

BOVAG en de MOTORbeurs hebben een cadeautje voor iedereen die voor 23 februari 2017 slaagt voor het motorrijexamen via een BOVAG-rijschool. Zij krijgen gratis entree op de eerste dag van het mega-evenement in de Jaarbeurs Utrecht, dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 februari en doorgaans zo'n 100.000 bezoekers trekt.

BOVAG-rijscholen hebben begin november actieflyers ontvangen per post en kunnen deze tot het begin van de MOTORbeurs uitdelen aan geslaagde kandidaten. Op vertoon van de flyer en hun zojuist verworven A-rijbewijs wordt op donderdag 23 februari kosteloze entree verleend. Voor motorliefhebbers is de MOTORbeurs een van de hoogtepunten in het jaar. Vrijwel alles voor de motorrijder is er te vinden: van tweedehands motorfietsen tot reizen, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Maar ook zijn er accessoires zoals helmen, kleding en heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen te vinden.

Try the Bike
BOVAG organiseert op de MOTORbeurs al sinds jaar en dag het onderdeel Try the Bike, waar bezoekers zonder motorrijbewijs onder begeleiding van instructeurs van BOVAG-rijscholen hun eerste meters op een motorfiets kunnen maken. Daarmee worden elk jaar weer honderden mensen enthousiast gemaakt voor het motorrijden en direct doorverwezen naar een BOVAG-rijschool bij hen in de buurt.


Werkgeverschap via WhatsApp

De specialisten van de afdeling Werkgeverszaken voorzien de BOVAG-leden regelmatig van tips en nieuws rondom het werkgeverschap. Vanaf nu kunt u die info ook heel eenvoudig via WhatsApp ontvangen. Sla daarvoor het nummer 06-13863320 op in uw smartphone en stuur het bericht WGZ AAN naar dit nummer. U ontvangt dan regelmatig updates op uw telefoon. Om af te melden stuurt u simpelweg het bericht WGZ UIT.