Logo rij-instructie.nl

Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws, achtergronden, interviews en reportages in de rijscholenbranche en abonneer mij op het vakblad Rij-instructie.

(Ik betaal  voor het eerste kennismakingsjaar 49,50 euro (excl. 6 procent btw. Normaal tarief is in 2016 86,50 euro excl. 6 procent btw). Daarna wordt het abonnement automatisch voor telkens een jaar verlegd, tenzij ik dit uiterlijk twee maanden voor de datum dat het abonnement verloopt schriftelijk of telefonisch opzeg.

 

Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven  van het belangrijkste nieuws, achtergronden, interviews en reportages in de rijscholenbranche en abonneer mij op het vakblad Rij-instructie én ik ontvang een universele tablethoes die ik naar eigen smaak en inzicht laat personaliseren. Nadat ik abonnee ben geworden, neemt Rij-instructie contact met mij op mijn wensen voor mijn unieke tablethoes door te nemen.

(Ik betaal voor het eerste kennismakingsjaar 65,50 euro (excl. 6 procent btw. Normaal tarief is in 2016 86,50 euro excl. 6 procent btw).). Daarna wordt het abonnement automatisch voor telkens een jaar verlegd, tenzij ik dit uiterlijk twee maanden  voor de datum dat het abonnement verloopt schriftelijk of telefonisch opzeg.

 

NAAM RIJSCHOOL*

POSTCODE*  en  HUISNUMMER*

E-MAIL*

TELEFOONNUMMER

 


BETALINGSWIJZE (Meerdere keuzes, graag uw voorkeur aangeven)

Ik krijg van Enter Producties BV een mail met de nota voor het abonnement op Rij-instructie die ik per omgaande zal voldoen.

Enter Producties BV stuurt mij een factuur op factuur die ik per omgaande zal voldoen.