Afbeelding
Foto:

Vernieuwde Rijprocedure Motorfiets 2024 vanaf 12 april te bestellen bij VERJO

Algemeen

Bij de praktijkexamens Motor wordt vanaf 1 mei 2024 de nieuwe Rijprocedure A-2024 gebruikt. VERJO levert de nieuwe Rijprocedure A vanaf 12 april. Voor de snelle beslissers is deze met gratis poster ‘kledingeisen motorrijder’ te bestellen.

Op 1 mei wordt het praktijkexamen motorfiets aangepast. De eisen voor de motorkleding van de kandidaat zijn door het CBR beter omschreven. Het uitgangspunt hierbij is dat goede motorkleding het hele lichaam bedekt en beschermt. De eisen gelden voor zowel het AVB als AVD examen. De examinator controleert de motorkleding tijdens het introductiegesprek.

De vernieuwde rijprocedure A-2024 met de strengere kledingeisen is vanaf nu te bestellen. De rijprocedure zal over 2 weken opgestuurd worden.

VERJO heeft een introductieaanbieding die geldig is tot 1 mei 2024. Als je de Rijprocedure A-2024 nu bestelt, krijg je gratis de poster ‘Veilige kleding voor de motorrijder’.

De nieuwe poster is te bestellen via deze link Natuurlijk kunnen de klanten van VERJO ook de rijprocedure bestellen via hun inlogpagina op de site verjo.nl. De nieuwe app rijprocedure A-2024 komt dan ook beschikbaar via de App Store van Apple en Play Store van Android. Als je de app al gebruikt dan zal deze automatisch aangepast worden.

Afbeelding
Aantal strafpunten beginnende bestuurders ontwikkelt zich razendsnel negatief 13 uur geleden
Van dit soort afluistervesten bedienen examenfrauders zich onder andere.
Ministerie en CBR werken aan maatregelen om examenfraude aan te pakken 24 mei, 16:20
Afbeelding
Ministerie heeft volle aandacht voor beginnende bestuurder 24 mei, 15:47
Afbeelding
Vanaf 7 juli waarschuwt elke nieuwe auto de bestuurder wanneer die te snel rijdt 24 mei, 14:23 8
De LBKR protesteerde in juni 2017 bij de Tweede Kamer tegen de sanctie op de praktijkbegeleiding. Later werden aan de Tweede Kamer drieduizend handtekeningen aangeboden van verontruste rijinstructeurs.
LBKR viert vijfjarig bestaan van de vereniging 24 mei, 13:21 1
Afbeelding
Er zijn voor- en tegenstanders van 130 km/uur 22 mei, 16:46 8