Afbeelding
Foto: Hans Peijs

Ondernemersprogramma tijdens BOVAG Rijinstructeursdag

Algemeen

Aan de vooravond van een grote kwaliteits- en professionaliseringsslag voor de hele branche met het plan Roemer worden rijschoolhouders geconfronteerd met kostenstijgingen op alle fronten. Wat gaat de prestatieladder voor u betekenen? Hoe gaat het plan Roemer u raken? En hoe vordert de lobby voor de afschaffing van Code 78? De antwoorden op deze en andere vragen krijgt u tijdens het ondernemersprogramma van de BOVAG Rijinstructeursdag op 13 februari in het BOVAGhuis in Bunnik. 

Deze dag staat in het teken van de kwaliteitsverbetering van rijscholen. Rijinstructeurs volgen een (reeds volgeboekt) WRM-bijscholingsprogramma dat is samengesteld op basis van de meest gemaakte fouten tijdens het rijexamen.
Het ondernemersprogramma biedt naast lobbyinformatie zaken die uw onderneming naar een hoger plan tillen zodat u zich nog beter onderscheidt met kwaliteit. Voorzitter Arno Smits en branchemanager Hannie Tak lichten de activiteiten van BOVAG Rijscholen in 2023 en de nieuwe producten en diensten van BOVAG nader toe, zoals de kostprijsberekeningstool en BOVAG Energie. Het programma wordt afgesloten met Eric van ‘t Zelfde, de beroemdste schooldirecteur van Nederland, die onthult hoe u uw personeel tot grote hoogte laat stijgen.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 20 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1