Afbeelding
Foto: QMusic

Leukste rijinstructeur van Nederland gezocht

Algemeen

QMusic deejay Domien Verschuuren gaat op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland. “Misschien heb jij je rijbewijs pas net in de pocket of ben jij inmiddels al een ervaren bestuurder, je kunt je ongetwijfeld nog de tijd van rijlessen herinneren. Samen met de rijinstructeur de weg op, met als doel dat felbegeerde roze pasje in je portemonnee! Tijd om je rijinstructeur in het zonnetje te zetten”, kondigt de radiozender aan. De leukste rijinstructeur krijgt het Gouden Stuur.

Wil jij jouw rijinstructeur bedanken voor zijn of haar hulp op de weg? Dat kan tot en met 26 januari, zodat hij of zij kans maakt op het ‘Gouden Stuur’. Vervolgens kan er t/m donderdag 2 februari 18:59 uur worden gestemd op een van de genomineerden. Als alle stemmen geteld zijn, nemen drie finalisten het tegen elkaar op in een laatste stemronde op 8 februari.
Op 9 februari wordt er uiteindelijk één instructeur bekroond tot leukste rijinstructeur van Nederland. Hij of zij rijdt naar huis met het Gouden Stuur, een hele mooie eretitel, een goed herkenbare auto (met Leukste Rijinstructeur van Nederland sticker) en media aandacht.

Je kunt hier je rijinstructeur domineren.

Afbeelding
2 feb, 17:09 1
Afbeelding
We hebben de auto gewoon nodig 1 feb, 15:26
Afbeelding
Kleine drieduizend reacties Europese Rijbewijsrichtlijn 31 jan, 14:14 1
Afbeelding
Weer iemand gepakt met een spiekvest 27 jan, 12:46
Afbeelding
CBR gaat weer vast WRM-pas controleren 26 jan, 14:22 11
Afbeelding
Alcohol in verkeer blijft hardnekkig probleem 25 jan, 16:56 2