Afbeelding
Foto: BOVAG

Lex Wierks Erelid van BOVAG Rijscholen

Algemeen

Tijdens de recente ALV van BOVAG Rijscholen op 4 oktober is Lex Wierks benoemd tot Erelid van BOVAG Rijscholen. Joris van Hintum werd door de ledenvergadering verkozen tot bestuurslid.

Wierks dankt zijn Erelidmaatschap aan de bijzondere staat van dienst voor BOVAG. De eigenaar van Verkeersschool Wierks in Dordrecht is sinds ruim tien jaar BOVAG-lid. In die periode was hij onder meer bestuurslid en vicevoorzitter van het afdelingsbestuur. Ook had hij jarenlang zitting in de BOVAG Divisie Transportopleidingen (DTO), een orgaan dat tot eind 2015 bestond.
Momenteel neemt Wierks deel aan meerdere klankbord- en werkgroepen bij het CBR op het gebied van bus, aanhangwagen, vrachtwagen en transport. Wierks kreeg de bijbehorende speld en oorkonde overhandigd en werd via een vlog toegesproken door algemeen directeur Peter Niesink en algemeen voorzitter Han ten Broeke. Bekijk de video onderaan dit bericht.

Nieuw bestuurslid

De ALV koos Joris van Hintum van Verkeersschool De Weerd uit Apeldoorn tot nieuw bestuurslid. Van Hintum was al adviseur van het afdelingsbestuur en is kartrekker van de Werkgroep arbeidsomstandigheden, die zich inspant voor een pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor leden. Onder zijn leiding zijn daarmee flinke stappen gezet. Zo staat in februari een informatiebijeenkomst op de rol voor leden over pensioenen en verzekeringen.

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 21 uur geleden
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1