Afbeelding
Foto: Studio Oostrum

Prof. dr. mr. Erwin Muller voorzitter Raad van Toezicht CBR

Algemeen

Prof mr. dr. Erwin Muller is door demissionair minister Visser van IenW benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van het CBR. Muller volgt Jan Mengelers op die eerder afscheid nam als voorzitter.

Erwin Muller is hoogleraar Veiligheid en Recht aan de Universiteit Leiden, decaan van de faculteit Governance and Global Affairs en bestuurder van de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden. Daarnaast vervult hij diverse bestuurs- en toezichtsfuncties en hij was onder andere vicevoorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

Algemeen directeur Alexander Pechtold kijkt uit naar de samenwerking met Erwin Muller. “Hij heeft een fantastische staat van dienst en we zijn dan ook heel blij met zijn benoeming. Hij is uitstekend op de hoogte van de wereld waarin het CBR zich begeeft, heeft een breed netwerk en beschikt over grote bestuurlijke ervaring. Daarmee is hij van grote waarde gezien de uitdagingen waar het CBR voor staat.”

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 9 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2