Roger Keijbeck bij zijn afscheid als voorzitter van BOVAG.
Roger Keijbeck bij zijn afscheid als voorzitter van BOVAG. Foto: Hans Peijs

Roger Keijbeck nieuwe voorzitter FAM

Algemeen

Roger Keijbeck is de nieuwe voorzitter van de FAM. Vandaag hebben de leden tijdens een algemene ledenvergadering waarbij iedereen fysiek aanwezig was de Limburger gekozen als opvolger van Ruud Rutten. Hiermee komt een einde aan de verkiezingssoap bij de brancheorganisatie.

Eind oktober was er al digitaal gestemd over de opvolging van Ruud Rutten per 1 januari dit jaar. Het ging daarbij tussen Roger Keijbeck, directeur van Keijbeck Opleidingen in Susteren, en Martin Kesselring, oud-werknemer van het CBR. Dat was een online stemming, waarbij Kesselring werd gekozen. Direct na de verkiezing bleek echter dat er met de stemming van alles was misgegaan, waardoor de nieuwe voorzitter niet werd benoemd. De naweeën daarvan zorgden er onder andere voor dat Rutten al eerder opstapte dan de geplande 1 januari. In het voorzitterloze tijdperk nam vicevoorzitter Jean-Paul Lam de honneurs waar.

De FAM heeft gewacht totdat er eindelijk een mogelijkheid was om fysiek bij elkaar te zitten en dat gebeurde vandaag. De leden van de FAM hebben nu met grote meerderheid gekozen voor Roger Keijbeck. 

Keijbeck Opleidingen is een van de grootste rijscholen in Nederland en Roger Keijbeck heeft de nodige bestuurlijke ervaring. Hij was zes jaar lang voorzitter van BOVAG Rijscholen, voordat Frank Hoornenborg het van hem overnam. Later zegde Keijbeck het lidmaatschap van de BOVAG op, waarna hij lid werd van de FAM. En daarvan is hij vanaf vandaag de nieuwe voorzitter.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 9 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1