Afbeelding
Foto: CDA Epe

Mede-oprichter LBKR Bert de Weerd legt bestuurstaken neer

Algemeen

Bij brancheorganisatie LBKR heeft Bert de Weerd, een van de oprichters van de vereniging, zijn taken als bestuurslid neergelegd om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin en zijn rijschool. Aan de andere kant heet de LBKR drie nieuwe bestuursleden welkom.

De LBKR groeit momenteel en er komen alleen maar taken bij. De hoeveel werk werd teveel voor het zittende bestuur, waardoor er is gezocht naar nieuwe bestuursleden. Daar komt bij dat Bert de Weerd is opgestapt. Bert heeft veel dossierkennis en weet bijvoorbeeld goed de weg in Den Haag, niet in de laatste plaats omdat hij in zijn woonplaats Epe actief is voor het CDA. Voorzitter Jos Post zegt hierover: “Bert wilde na een aantal tropenjaren bij het LBKR meer tijd besteden aan zijn gezin en zijn rijschool. Berts kennis gaat gelukkig niet helemaal verloren, we kunnen wel een beroep op Bert blijven doen als vakinhoudelijk adviseur.” 

De drie nieuwe bestuursleden zijn Erik Leenheer uit Breda, Geraldine Storm uit ‘’s Gravenzande en Tamara Quint uit Maartensdijk. Het bestuur hoopt door de uitbreiding naar zes bestuursleden de taken op een goede manier te kunnen verdelen zodat er een goede balans ontstaat tussen bestuursactiviteiten, werk en privé, zo laat de LBKR weten.

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 23 uur geleden
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1