Uitnodiging input bijeenkomst branche

Algemeen

Ruud Rutten, initiatiefnemer van de Alliantie Samen Sterk, en Anthony Boeijink, één van de partners in Samen Sterk, willen graag met de branche in gesprek en daarom organiseren zij een aantal bijeenkomsten. Hoeveel er daarvan komen, hangt af van de belangstelling. Het is hierbij nadrukkelijk een initiatief van beide heren en dus niet van de alliantie zelf.

Hieronder staat de verklaring met een heldere uitleg die zij hebben opgesteld:

Op 24 juni jongstleden is aan onze minister Cora van Nieuwenhuizen een Startdocument overhandigd dat onder het SamenSterk initiatief ideeën bevat omtrent mogelijke verbeterpunten voor de Rijschoolbranche. Deze samenwerking waarbij verschillende partijen aan tafel zitten stuitte bij velen op enthousiasme. Immers er gebeurde tenminste iets om eenheid te creëren.Echter zoals bij elk initiatief stuitte deze ook op vragen en/of weerstand van individuen of groepen die zich minder of niet gehoord voelden. Of op ideeën die wellicht ook ingebracht hadden kunnen worden.

Zoals gesteld in een interview in de Rij-instructie uitgave van juni 2020 is het lastig om bij aanvang van een wedstrijd met nieuwe teams/spelers lastig om elke partij, supporters of individu compleet te enthousiasmeren, echter gaandeweg de wedstrijd of het seizoen kun je wel als team en supporters het beoogde doel halen.In dit kader wordt het document dan ook veelal gezien als een goed startpunt. Ruud Rutten als initiatiefnemer van Samen Sterk en Anthony Boeijink werkzaam bij een uitgever willen graag in een zinvolle input bijeenkomst, op persoonlijke titel in gesprek gaan met iedereen die vragen heeft, informatie wil over Samen Sterk maar met name ook zelf input heeft voor de gehele branche.

Respectvolle kritiek
Ook respectvolle kritiek is welkom. Immers iedereen in de branche moet zich gehoord voelen, iets waarin bijvoorbeeld een Koepel Rijopleidingen & Verkeersveiligheid kan voorzien. Lees, kan voorzien, immers niets ligt vast, echter is toelichting op dit onderdeel als voorbeeld van vele noodzakelijk, alvorens de branche, een deel van de branche of individuen dit wel of niet willen oppakken.Dus als vertrekpunt ligt er al een basis die gezamenlijk kan leiden tot een fantastische route naar een stevig fundament van samenwerking in de branche van alle stakeholders van klein, middel naar groot.

Groepen van maximaal 40 personen
De voorkeur is om naar gelang inschrijving met groepen van maximaal 40 personen, gezien Covid-19 uitdagingen, een aantal input bijeenkomsten te houden waarbij het geen “Samen Sterk zieltjes winnen” karakter krijgt of commerciële achterkamertjes die in het leven moeten worden gebracht/gehouden of verheerlijking van initiatiefnemers……Neen ! Wel een constructieve bijeenkomst waarin er hoor en wederhoor is over alle thema’s die alle deelnemers in gaan brengen. Geen oude koeien maar constructieve ideeën. Kritiek, input alles kan, mits respectvol en niet als aanval op personen, etc. Samenstelling van de gastheren en dames kunnen toekomstig variëren al gelang ook de beschikbaarheid van huidige gastheren op persoonlijke titel en/of andere deelnemers binnen Samen Sterk, die dit ook zouden willen.Dus kom en meld je aan bij a.boeijink@gmail.com. Graag je naam, je rijschool en 3 verbeterideeën plus 1 kritiekpunt met oplossing als input opgeven in je mail.

Deze uitnodiging is op persoonlijke titel. Daarbij stellen de gastheren in dit geval zich natuurlijk weer heel kwetsbaar op. Natuurlijk mag iedereen daar wat van vinden, bedenk dat de intenties goed zijn en niet organisaties, initiatieven of personen op een voetstuk willen plaatsen. Dus meld je aan als je invulling wilt geven aan dit initiatief bij: a.boeijink@gmail.com.
Data, tijdsduur bijeenkomsten, jullie ingebrachte input en locaties worden z.s.m. gedeeld via de gastheren/dames.

Afbeelding
Leerlingen tevreden over de wijze waarop rijscholen omgaan met lange reserveringstermijnen 5 uur geleden 3
Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 25 apr, 16:15
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16