Logo rij-instructie.nl
Foto:

Laatste puntjes op de i Samen Sterk; uw donatie is welkom

Ruud Rutten is momenteel razend druk met de afronding van Samen Sterk, het samenwerkingsverband in de branche waarvan op 24 juni het einddocument wordt overhandigd aan minister Cora van Nieuwenhuizen van I&M. Om er een zo groot mogelijke happening van te maken, doet Rutten een beroep op 'vakbroeders' voor een donatie. Aan het einddocument wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Gisteren en vandaag is Rutten met een camerateam op stap geweest om bij alle Samen Sterk-partners de handtekening onder het einddocument op te halen en om hen in een paar zinnen iets over hun ervaring over de samenwerking te melden en om steun aan het project toe te zeggen. "Dat gaat erg goed", zegt Rutten. "De sfeer is nog steeds goed en ik ben overal met koffie, koek en broodjes ontvangen. Dit geeft aan dat iedereen niet alleen trots is op de unieke samenwerking, maar ook tevreden is over de inhoud van het document."

Veranderen
Het einddocument heet wel zo, maar is niet echt het einde. Het is eigenlijk veel meer een begin van een periode die de branche gaat doen veranderen. Het document is ook niet de bijbel waaraan niets meer kan worden veranderd: wijzigingen en/of toevoegingen kunnen altijd nog ingebracht worden tijdens het traject. "Nog niets is in beton gegoten, maar wij zijn er wél van overtuigd dat dit document onze branche verder kan helpen naar een mooie toekomst", aldus Rutten.

Financiën
Omdat vanwege het nieuwe normaal niet veel mensen aanwezig kunnen zijn bij de overhandiging (het was de bedoeling dat dit een evenement zou worden met zoveel mogelijk mensen uit de branche erbij) zijn er behoorlijk wat extra kosten gemaakt om de branche live tijdens de overhandiging te voorzien van zoveel mogelijk informatie en om er toch nog iets van een branchehappening van te maken. Om de gaten in de begroting te dekken, is, zegt Rutten, daarom iedere donatie van harte welkom. Van alle geld dat binnenkomt, worden de kosten betaald en alle geld dat over is, wordt vervolgens gedoneerd aan de Stichting Verkeersslachtoffers.
"Ik doe een beroep op rijschoolhoudend Nederland om een donatie te doen aan de stichting zodat het einddocument door zoveel mogelijk mensen en organisaties uit de branche gedragen en ondersteund wordt", aldus Rutten.

Donaties kunnen gedaan worden aan de Stichting SAMEN STERK,  bankrekening NL98 RABO 0329 8561 03, ten name van
Stichting Samen Sterk Rijschoolbranche.
 

Meer berichten