Logo rij-instructie.nl
Haagse supporters steken in plat Haags ras-Hagenaar Theo Vuijk )tweede van rechts) een hart onder de riem.
Haagse supporters steken in plat Haags ras-Hagenaar Theo Vuijk )tweede van rechts) een hart onder de riem. (Foto: Fly-Over)

Steun voor Haagse rijscholen: “Powâh toe de rèschaulhâhwâh”

Na een paar stille weken valt er nu weer wat te zien bij het pand van rijschool Fly-Over aan de Vreeswijkstraat. Helaas nog geen af en aan rijdende lesauto’s, maar wel een kleurrijk en vooral Haags spandoek. Een hart onder de riem voor alle rijschoolhouders, aangeboden door ADO Den Haag-supporters. En natuurlijk op z'n Haags.

Wie toch nog regelmatig buiten komt, heeft ze op meerdere plekken gezien: de spandoeken met Haagse Harry erop en een mooie boodschap. Patrick Goos is initiatiefnemer van dit project waarmee hij mensen een hart onder de riem wil steken. Van verzorgingshuizen tot de horeca en zelfs ‘de dames van plezier’ ontvingen een kleurrijke steunbetuiging. “Voor de mensen die binnen zitten en de bedrijven die stilliggen”, zo omschrijft Patrick het zelf. En daar horen de rijschoolhouders ook bij. 

Volledig stil
Theo Vuyk, eigenaar van rijschool Fly Over, is zeer te spreken over dit initiatief. Net als vele andere rijschoolhouders werd zijn zaak hard getroffen. “Ik begrijp de maatregelen en de gezondheid van onze leerlingen en instructeurs gaat altijd voor. Maar het betekende wel dat onze zaak een paar weken volledig stil kwam te liggen, en dat is niet gemakkelijk. Dit vrolijke, hartverwarmende spandoek doet dan enorm goed!”

Flinke opsteker
Gelukkig is er nog meer nieuws om blij van te worden: de brommer- en motorrijlessen mogen weer worden hervat. De rijschool is nu druk bezig al haar leerlingen te benaderen om een planning te maken. Voor de autorijlessen is helaas nog geen structurele oplossing, maar dat in ieder geval de motorinstructeurs weer aan de slag kunnen is, net als het mooie spandoek, een flinke opsteker.

Meer berichten