Logo rij-instructie.nl
CBR
CBR (Foto: Hans Peijs)

Verkouden, hoestende Brabanders met koorts niet welkom bij CBR

Het CBR vraagt Brabanders met klem niet naar de examenlocatie te komen als ze verkouden zijn, hoesten en daarbij koorts hebben of hoesten. Dit zijn signalen dat de persoon mogelijk het coronavirus heeft.

Afgelopen vrijdag heeft het RIVM een aanwijzing afgegeven voor inwoners van de provincie Noord-Brabant. Om verdere verspreiding van het virus in de provincie Noord-Brabant te voorkomen, wordt inwoners uit voorzorg het volgende geadviseerd: 'Heb je klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, beperk dan je sociale contacten.'  Dit betekent dat inwoners met deze klachten met klem wordt verzocht niet naar het examencentrum te komen.

Meldt u in plaats daarvan zo snel mogelijk bij de Klantenservice van het CBR. U kunt uw examen of rijtest zonder extra kosten op een later moment inhalen. Komt u uit de rest van Nederland dan vraagt het CBR ook met klem niet naar het examencentrum te komen met de bovenstaande klachten.
Verder wordt bezoekers gevraagd bij het binnenkomen van onze examencentra direct de handen te wassen of gebruik te maken van de aanwezige desinfecterende handgel (indien aanwezig).

Meer berichten