Afbeelding

BREAKING: Brancheorganisaties onderzoeken fusie

actueel

De brancheorganisaties FAM, BOVAG, VRB en LBKR 'snuffelen' aan elkaar om te kijken of een fusie tot één grote brancheorganisatie tot de mogelijkheden behoort. Dit komt voort uit het project 'Samen Sterk'. 

Er is nog niets besloten, er hangen geen deadlines aan en de vrijages zijn nog pril, maar het feit is er. Peter van Neck, tot vandaag voorzitter van de VRB,meldde dit tijdens de algemene ledenvergadering in Lexmond en wordt desgevraagd ook bevestigd door Ruud Rutten, voorzitter van de FAM. Het initiatief van zowel 'Samen Sterk' als de uitnodiging om samen te kijken of er bruggen kunnen worden geslagen die wellicht tot een fusie kunnen leiden komt van Rutten.

'Samen Sterk' is het project dat op 7 november is begonnen en waarbij alle belangrijke partijen, bedrijven en organisaties in de branche met elkaar in gesprek zijn om te komen tot een beleidsstuk dat de naam Startdocument+ krijgt. Het is de bedoeling dat dit medio mei wordt aangeboden aan minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat.
    
 

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 19 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2