Afbeelding

Raad van Toezicht LBKR is aangesteld

actueel

Harko de Jonge, Boudewijn Pijnappel en Michiel Wallaard vormen sinds vandaag de nieuwe Raad van Toezicht van de LBKR. Het is een mix van respectievelijk een volstrekte buitenstaander, een zeer ingewijde en betrokken rijschoolhouder en iemand die namens het CNV de rijscholenbranche nauwlettend volgt.

Vandaag werd de samenstelling van de Raad van Toezicht bekendgemaakt tijdens een openbare bijeenkomst in Epe. De Raad geeft het bestuur gevraagd en ongevraagd advies, let erop dat alles marcheert zoals het in de statuten is omschreven en wordt betrokken bij de aanstelling van nieuwe bestuursleden.

Harko de Jonge is directeur-eigenaar van Assenrode Groep in Apeldoorn dat gespecialiseerd is in werving en selectie. Wallaard volgt de branche nauwlettend, niet in het minst omdat het CNV en de LBKR nauwe onderlinge banden hebben.
Boudewijn Appel is de meest opvallende in het gezelschap. Hij is namelijk mede-oprichter van de VRB in 2009 en daarvan is hij ook nog steeds lid, net als hij dat is van de LBKR. Bijzonder detail: Pijnappel zit ook in de huidige kascommissie van de VRB.   
   

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 20 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2