Afbeelding

Ruud Rutten krijgt koninklijke onderscheiding

actueel

FAM-voorzitter Ruud Rutten is donderdag 14 november 2019 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze koninklijke onderscheiding ontving hij tijdens het jaarlijkse symposium van de FAM in de Maaspoort in Venlo uit handen van burgemeester Antoin Scholten.

Rutten kreeg de onderscheiding onder andere vanwege zijn verdiensten als voorzitter van de Federatie Autorijschool Management (FAM) en voor de rijschoolbranche in zijn eigen kring Venlo.

Maatschappelijke verdiensten
Niet alleen binnen de rijschoolbranche is hij een actieve, betrokken en bevlogen persoonlijkheid, hij heeft meerdere maatschappelijke verdiensten. Twee opvallende verdiensten die burgemeester Scholten in zijn toespraak noemde waren: De Hout-Blerickse Sportvereniging HBSV en Carnavalsvereniging de Poerker. Deze verenigingen hebben jarenlang op zijn tomeloze inzet kunnen rekenen. De koninklijke onderscheiding was een complete verrassing voor Ruud Rutten en werd begeleid met een daverend applaus.

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 2 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2