Afbeelding

'Van mogelijk opheffen BOVAG Rijscholen is geen sprake'

actueel

BOVAG Rijscholen is zoekende. Een groep verontruste leden zat gisteren op uitnodiging van het bestuur bij elkaar om ideeën te bespreken over 'hoe nu verder.' Op basis daarvan is er goede hoop dat er voor het eind van het jaar een plan ligt 'voor een effectieve, toekomstbestendige belangenbehartiging en meer toegevoegde waarde voor leden', zo laat een woordvoerder weten.

De vraag was of het waar is dat er gisteren een bijeenkomst was waarin is gesproken over een reddingsplan voor de afdeling. Nee dus, aldus de woordvoerder. Het gaat niet om het redden van de afdeling en ook is er niet gesproken over opheffen. "Wij betreuren het dat dergelijke verhalen de wereld in worden geholpen", laat BOVAG weten.
Maar dat de afdeling een uitdaging heeft, is wel zeker. Vandaar dat een aantal leden de koppen bij elkaar hebben gestoken voor een plan om de afdeling, bij wijze van spreken, opnieuw uit te vinden. Later dit jaar wordt duidelijk wat dit heeft opgeleverd.

Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 15 uur geleden 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2
Afbeelding
SWOV: 'Rijopleiding B kan worden uitgebreid en verbeterd met hogere-ordevaardigheden' BREAKING 10 apr, 16:00 5