Jos Post opende de eerste informele eerste bijeenkomst van de LBKR en zal ook op 15 november de microfoon ter hand nemen.
Jos Post opende de eerste informele eerste bijeenkomst van de LBKR en zal ook op 15 november de microfoon ter hand nemen. Foto: Hans Peijs

LBKR krijgt een Raad van Toezicht

actueel

De brancheorganisatie LBKR presenteert vrijdag 15 november een Raad van Toezicht. Deze zal bestaan uit drie leden die als taak hebben erop toe te zien dat het bestuur handelt zoals in de statuten is vastgelegd. Wie er in de Raad van Toezicht, die ook een stem krijgt bij de toetreding van nieuwe bestuursleden, wordt dan bekend.

Inmiddels telt de vereniging LBKR, die op 28 maart dit jaar is opgericht, rond 160 leden. Vrijdag 15 november is een openbare bijeenkomst met een beurs van sponsors, voorzitter Jos Post zal het woord voeren en er is dus de presentatie van de Raad van Toezicht.
De bijeenkomst is van 14 tot 17 uur en wordt gehouden op vakantiepark De Jagerstee in Epe. Leden en andere belangstellenden zijn welkom.  

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto gisteren
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1