Afbeelding

CBR wil weten wat nog meer klanten vinden van het CBR

Algemeen

Het zinnetje 'Het CBR streeft naar een hoogwaardige dienstverlening' in een eigen bericht doet met alle problemen bij de organisatie wat koddig aan. Maar goed, het streven is er in elk geval en daarom wordt op maandag het dagelijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgebreid onder personen die de praktijkexamens motor verkeersdeelneming, bromfiets en auto met aanhangwagen alsook de theorie-examens auto, motor en bromfiets in de Nederlandse taal afleggen. Later dit jaar wordt ook het klantonderzoek bij de beroepsexamens uitgebreid.

De enquête over het autopraktijkexamen wordt maandelijks ingevuld door zo'n 10.000 autokandidaten, ongeveer een derde van het totaal aantal klanten Zij geven hun mening over de informatie in het ontvangstgesprek, het op het gemak stellen door de examinator en de toelichting op de uitslag van het examen. Daarnaast beoordelen zij de uitstraling van hun examenlocatie en de informatie op de website van het CBR. Dezelfde onderwerpen komen ook aan bod in de enquêtes over de overige praktijkexamens. De theoriekandidaten wordt verder onder meer gevraagd naar hun mening over het vinden van informatie over het rijbewijs, de voorbereiding op het examen en de omgang met CBR-medewerkers.

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1