Afbeelding

Omstreden rijinstructeur is onder bewind gesteld

Algemeen

De kantonrechter in Groningen heeft op 22 juli een zogeheten bewind ingesteld over de (toekomstige) goederen van Ben F. wegens verkwisting of het hebben van problematische schulden. Dit blijkt uit stukken waarover Rij-instructie beschikt. Eerder, op 12 juli, heeft F. bij de Kamer van Koophandel Verkeersschool Drive Skills in Veendam ingeschreven, maar met deze rijschool is hij vooralsnog niet actief. Overigens is er al een andere rijschool met de naam Drive Skills, in Rotterdam.

De naam van de rijinstructeur dook onlangs op bij het faillissement van rijschool Verkeersvaardigheden Nederland in Deventer. Dit werd op 5 juli uitgesproken. Volgens eigen zeggen was F. in dienst van deze rijschool en is hij evenals minstens vijftig leerlingen ook gedupeerd door het faillissement. Overigens heeft de curator in dit faillissement mr, Poiesz tegenover Rij-instructie bevestigd dat er een onderzoek loopt naar de rol van F. bij dit faillissement. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel van Drive Skills duidt erop dat F. actief wil blijven in de rijscholenbranche, maar rijschool Drive Skills in Veendam is nog niet actief.
F. is op 16 februari 2016 veroordeeld wegens betrokkenheid bij een acquistiefraude in Veendam. Er loopt nog een hoger beroep tegen die uitspraak.  

Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 8 uur geleden
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2