Afbeelding

UPDATE: Is Verkeersschool Aalbregt nu failliet of niet?

actueel

Zelf heeft Ferry Aalbregt laten weten niet failliet te zijn en in een overzicht van alle door de rechtbank gepubliceerde faillissementen surseances deze week staat de rijschool niet gemeld. Het maakt de zaak rond Verkeersschool Aalbregt alleen nog maar onduidelijker.

Inmiddels hebben zich bij de politie officieel 220 mensen gemeld die zeggen financieel te zijn benadeeld door de ondernemer uit Zoetermeer. Volgens de eerste berichten zou het gaan om vierduizend gedupeerden, maar dat aantal blijkt vooralsnog nergens uit. Op sociale media, met name op Facebook, is het inmiddels helemaal los gegaan. Daar verschijnen berichten van tientallen personen die zeggen honderden en in sommige gevallen duizenden euro's te hebben betaald om vervolgens te zijn belazerd. Ook rijinstructeurs die voor Aalbregt werkten roeren zich en er komen ook berichten binnen bij brancheorganisatie VRB. Aalbregt is daar lid van.
Van Aalbregt is officieel niet bekend waar hij is, maar volgens De Telegraaf is hij doelbewust naar Spanje verhuisd. Hij zou een kapitale villa met zwembad hebben betrokken. Aalbregt reageert niet op verzoeken voor een nadere toelichting, maar heeft wel laten weten niet failliet te zijn.
  

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 20 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2