Afbeelding

Voormalig voorzitter BOVAG Rijscholen Boudewijn Bruinsma overleden

actueel

BOVAG heeft met groot verdriet kennis genomen van het feit dat erelid Boudewijn Bruinsma op 75-jarige leeftijd is overleden. De uitvaart zal later deze week in besloten kring plaatsvinden.

Bruinsma is een BOVAG-coryfee. In 1999 werd hij penningmeester van de BOVAG-afdeling Rijscholen die destijds nog Verkeersopleidingen Associatie Nederland (VAN) heette. Zes jaar later werd hij verkozen tot voorzitter, een functie die hij één termijn bekleedde, tot mei 2008. Als voorzitter was hij tevens lid van het hoofdbestuur van BOVAG. Hij is nadien alle nieuws uit de branche trouw blijven volgen en ook was hij altijd aanwezig bij ledenvergaderingen van de afdeling.

Ondernemer
Als ondernemer heeft Bruinsma ook bewezen tot de groten in deze branche te behoren. Hij startte in 1970 met één lesauto het bedrijf dat nu Bruinsma Verkeersopleidingen heet en is uitgegroeid tot de grootste verkeersschool van Midden-Nederland.
"BOVAG heeft Boudewijn leren kennen als een gepassioneerd ondernemer en toegewijd bestuurder, die het vak van rijschoolhouder naar een hoger en professioneler niveau heeft getild en wij zijn hem dankbaar voor al hetgeen hij voor de branche heeft betekend. BOVAG wenst de familie Bruinsma en iedereen die Boudewijn liefhad, veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies", laat BOVAG weten.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 21 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1