Afbeelding

Behandeling wijziging WRM nu gepland voor 10 september

actueel

En weer is er een nieuwe datum vastgesteld voor de plenaire vergadering in de Tweede Kamer van de wijziging van de Wet Rijonderricht Motorvoertuigen (WRM). Deze staat nu gepland voor maandag 10 september. Maar we garanderen niets en waarschijnlijk durft niemand dat. Maar als het doorgaat en de schijn niet bedriegt, dan presenteert minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat ingrijpende maatregelen voor de rijscholensector. 

De behandeling van de wijziging is al meerdere malen uitgesteld. Lange tijd stond de vergadering gepland voor maandag 3 maart, maar ook die werd op het laatste moment uitgesteld. Maar vooralsnog gaat het er 10 september dan eindelijk van komen.
Voor iedereen die op de valreep nog even een van de Kamerleden Maurits von Martels (CDA), Roy van Aalst (PVV) en Cem Lacim (SP) wil spreken: dat kan zaterdag 8 september vanaf 13.00 uur in herberg De Klomp in Vilsteren in Overijssel. Deze bijeenkomst is georganiseerd door de LBKR.  

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 11 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2