Afbeelding

Eric Bakker op termijn beoogd voorzitter VRB

actueel

De nieuwe vicevoorzitter van belangenorganisatie VRB Eric Bakker is de beoogd nieuwe voorzitter van deze snel groeiende brancheorganisatie. Over maximaal twee jaar loopt de termijn van de huidig voorzitter Peter van Neck af en vanuit het bestuur zal, als alles goed gaat, Eric Bakker dan aan de leden worden voorgesteld als de nieuwe leidsman.

Eric Bakker is sinds het begin van de jaren negentig eigenaar van Verkeersschool Bakker in Vlijmen, dat zich de afgelopen jaren snel heeft ontwikkeld tot een veelzijdige rijschool die zich richt op alle categorieën voor particulieren.
Naast Eric Bakker is vrijdag ook Yvette Schelle-de Wit benoemd als bestuurslid van VRB. Zij runt al sinds 1979 onder eigen naam een rijschool  in Spijkenisse.
Het bestuur van de VRB bestaat naast deze twee nieuwkomers uit voorzitter Peter van Neck, secretaris Irma Brauers-Steijns, penningmeester Henry Schouten en de algemeen bestuursleden Boudewijn Appel en Nico van Swam.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 7 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1