Logo rij-instructie.nl
Foto: CBR

Snelle oplossing voor theorie-kandidaten Rijswijk na brand

  actueel

Vanaf volgende week kunnen kandidaten weer theorie-examen doen in Rijswijk in een tijdelijke locatie in het Kessler Park. Deze oplossing is er sneller dan het CBR had verwacht.

Door brandstichting in het examencentrum aan de Lange Kleiweg kan het CBR geen theorie-examens afnemen in de regio Rijswijk. Maar er is nu een tijdelijk onderkomen gevonden in de locatie 'At the Park' van Kadans Science Partner. Kandidaten kunnen hier terecht voor alle theorie-examens vanaf woensdag 12 februari. Het CBR is blij dat ze de dienstverlening voor theorie kandidaten in de regio Rijswijk sneller dan verwacht kan hervatten. Met de praktijkexamens vanaf Event Plaza en de theorie-examens in de locatie 'At the Park' kan het CBR alle diensten van één van de grootste examenlocaties van Nederland weer voortzetten.

Kandidaten die al een theorie-examen hebben gepland in een andere locatie maar liever in Rijswijk examen doen, kunnen hun theorie-examen zoals gewoonlijk maximaal één keer verplaatsen. Het aantal openingsdagen van de tijdelijke huisvesting in Rijswijk wordt geleidelijk aan opgeschaald naar dezelfde openingstijden die we daar altijd hanteren. Tot de herstelwerkzaamheden in de CBR-locatie aan de Lange Kleiweg zijn afgerond kunnen kandidaten in de tijdelijke locatie terecht. Naar verwachting is dit tot 1 mei.
Het adres van de tijdelijke examenlocatie is: Kessler Park 1, 2288 GS Rijswijk (Z-H).

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten