Foto: BOVAG
Foto: BOVAG Foto: BOVAG

'Iedere RIS-instructeur kon zich aanmelden voor bijeenkomst'

actueel

RiS-gecertificeerde rijinstructeurs die op basis van de berichtgeving op deze website nog willen aanschuiven bij de RIS-bijeenkomst morgen hebben pech. Zij hebben hun kans gehad, hebben daar geen gebruik van gemaakt en nu is het vol. "Iedere rijschool kon zich aanmelden en een aantal heeft dat ook gedaan. Inmiddels zit het vol. Omdat het een 'meedenksessie' betreft, is teveel mensen niet werkbaar", laat het CBR weten. In elk geval zijn alle leden van de zogenoemde Klankbordgroep uitgenodigd.

RIS-instructeurs die verbaasd zijn over het bericht, hebben dat aan zichzelf te wijten.  Aan de uitnodiging voor de bijeenkomst  is namelijk niks geheimzinnigs aan. Het bericht stond vanaf 18 april op de voorpagina van TOP Internet, is daarna door nieuwe berichten vanzelf gedaald in de rangorde, maar staat er volgens het CBR nog steeds op. Berichten dat het CBR het er na de eerste publicatie ijlings vanaf heeft gehaald, worden dan ook door het CBR tegengesproken.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 5 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1