De allereerste actie van de LBKR in Den Haag, in juni 2017.
De allereerste actie van de LBKR in Den Haag, in juni 2017.

LBKR maakt zich op voor tweede leven als branchevereniging

actueel

The day before. Dat geldt vandaag voor de LBKR, die vanaf morgen officieel als de vierde vereniging in de rijscholenbranche aan een tweede leven begint. Inmiddels hebben een kleine 150 rijschoolhouders zich aangemeld als lid, waarmee de LBKR een vliegende start maakt. Doelstelling is, zo heeft voorzitter Jos Post eerder tegenover Rij-instructie laten weten, dit jaar driehonderd leden te hebben en daarna verder te groeien.

Morgenavond is in Epe de eerste ledenvergadering. Vooraf wordt officieel een klap gegeven op de nieuwe vereniging, waarna de eerste ledenvergadering begint. Deze is alleen toegankelijk voor leden en voor iedereen die zich per mail of ter plekke aanmeldt als lid. Aanmelden kan via info@lbkr.nl.

Raadpleging
Tijdens de ledenvergadering wordt onder andere de organisatiestructuur gepresenteerd, wordt er een kascommissie benoemd en er worden nog een paar organisatorische zaken geregeld. Na een pauze worden de leden bijgepraat en geraadpleegd over de stand van zaken met betrekking tot de educatieve sanctie binnen de vernieuwde WRM. Dit soort raadplegingen over allerlei onderwerpen zullen vaker plaatsvinden. "Wij gaan er namelijk prat op te luisteren naar onze leden", laat Post weten.
De vergadering is morgen op het RCN Vakantiepark aan de Officiersweg 86 in Epe en begint om 19.30 uur.

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1