Op de foto van links naar rechts Enayat Poya, Sander Borsten, Hans Peter en David Meeldijk.
Op de foto van links naar rechts Enayat Poya, Sander Borsten, Hans Peter en David Meeldijk. Foto: ANWB

Enayat Poya is ANWB Rijcoach van het Jaar

actueel

Enayat Poya van ANWB Rijopleiding Utrecht is 'Rijcoach van het jaar 2018.' Het betreft hier een verkiezing die louter bestemd is voor ANWB Rijopleiding.

 ANWB Rijopleiding is 100 procent dochter van de ANWB en met 55 vestigingen en ruim 530 rijcoaches de grootste rijschool van Nederland. De verkiezing ANWB Rijcoach van het jaar is inmiddels traditie binnen ANWB Rijopleiding. "Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk de rol van de rijcoach is voor ons bedrijf", aldus directeur Sander Borsten. "ANWB Rijopleiding viert dit jaarlijks door de rijcoach van het jaar verkiezing; aandacht voor het vak waarin gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheid op de weg centraal staan".
De genomineerde rijcoaches hebben een gemiddeld slagingspercentage van 90 procent en een klanttevredenheid van 8.6. David van Meeldijk van ANWB Rijopleiding Haarlem en Hans Peter van ANWB Rijopleiding Lelystad waren de andere genomineerden.
 

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 8 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1