Logo rij-instructie.nl
Foto:

Emile Roemer luistert bijeenkomst LBKR op

  actueel

Voormalig SP-leider Emile Roemer is te gast op de bijeenkomst van de LBKR op 8 februari. De toegang is vanaf 14.00 uur gratis voor iedereen, maar alleen de ruim honderd donateurs van de stichting zijn welkom bij het afsluitende buffet.

De LBKR heeft bij de afgelopen WRM-behandeling in de Tweede Kamer de nodige 'zeges' over de streep getrokken en ongetwijfeld komen deze ter sprake tijdens de bijeenkomst. Maar dat is niet perse de insteek van deze bijeenkomst, die wordt gehouden in dorpshuis Custwijc in Driebruggen.
Om 14.30 uur trapt voorzitter Jos Post af met een welkomstwoord, waarna René Ungerer van het Centrum voor Certificatie de bezoekers informeert over het Rijleskeurmerk. Dit wordt een maand eerder gepresenteerd en de LBKR heeft hieraan meegewerkt. Om 17.00 uur voert Emile Roemer het woord over het thema 'Het kan wel tussen Binnenhof en buitenwereld.' Dat is niet toevallig ook de titel van zijn boek.

Beurs
De bijeenkomst wordt omlijst met een beurs waarop onder andere ZZP-Nederland en CNV Vakmensen, alsmede enkele sponsors, een stand zal bemannen. Om 17.30 uur is de bijeenkomst afgesloten, waarna alleen de ruim honderd donateurs van de LBKR aanschuiven  voor een buffet.
Aanmelden daarvoor kan via info@lbkr.nl of een WhatsApp bericht naar 06-21200998.

Hans Peijs
Hoofdredacteur Rij-Instructie
Meer berichten