Logo rij-instructie.nl
Maurits von Martels is een van de drie Kamerleden aan wie vragen kunnen worden gesteld.
Maurits von Martels is een van de drie Kamerleden aan wie vragen kunnen worden gesteld. (Foto: CDA)

Rijschoolhouders en instructeurs kunnen in gesprek met Kamerleden

  actueel

De belangenorganisatie LBKR heeft het voor elkaar gekregen dat rijschoolhouders en instructeurs live in gesprek kunnen met drie leden van de Tweede Kamer. Maurits von Martels (CDA), Roy van Aalst (PVV) en Cem Lacim (SP) hebben, zo blijkt uit een nieuwsbrief van de LBKR, hun medewerking toegezegd.

"Altijd al eens in gesprek gewild met politici over onderwerpen die voor jouw als rijinstructeur en/of rijschoolhouder belangrijk zijn? Dan is dit jouw kans!", zo nodigt de LBKR vakgenoten uit. Ongetwijfeld komt de nieuwe WRM ter sprake (saillant detail: vooralsnog staat de plenaire behandeling van de WRM in de Tweede Kamer gepland voor 3 september), en als onderdeel daarvan zal ook de praktijkbegeleiding vrijwel zeker ter sprake komen. Maar ook andere onderwerpen kunnen ter sprake komen. 

Vragen
De drie Kamerleden zijn specialist op het gebied verkeer, binnen welke Von Martels en Lacin recent diverse vragen hebben gesteld aan de minister, onder andere over de oplopende reserveringstermijnen.
De Kamerleden kunnen worden gesproken op zaterdag 8 september om 13.00 uur in herberg De Klomp in Vilsteren in Overijssel.    

Meer berichten