Afbeelding

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid op 1 januari naar een CBR examencentrum

actueel

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid worden op 1 januari ondergebracht bij de 53 examencentra van het CBR. Het CBR voert deze exercitie uit om klanten beter te kunnen bedienen vanuit een professionele omgeving. De klanten kunnen vanaf deze datum terecht in het bekende gebied waar zij ook hun gewone rijexamens hebben gedaan en er is de mogelijkheid om nader onderzoeken rijvaardigheid meer verspreid door de week aan te bieden.

Het betreft hier de examens voor wie vier keer binnen vijf jaar zakt voor het praktijkexamen in een bepaalde rijbewijscategorie. Net als bij alle overige examens start een dag met nader onderzoeken rijvaardigheid vanaf volgend jaar om 08.00 uur, een half uur vroeger dan nu. Op TOP internet zijn intussen reserveringsmogelijkheden beschikbaar voor de nieuwe locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid.
De nader onderzoeken rijvaardigheid voor bromfiets vinden al plaats vanuit de CBR-examencentra. Voor vrachtwagen, bus en T-rijbewijs blijven de locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid ongewijzigd.
 

Afbeelding
Minister: 'Auto verdient weer prominente plek in Nederland' 5 uur geleden
Afbeelding
Minister wil alcoholslot terug 21 mrt., 15:26
Afbeelding
De slimme snelheidsmeter rukt op 20 mrt., 14:50
Afbeelding
Tweede examencentrum Rijswijk is nog hele jaar 2023 nodig 16 mrt., 11:23
Afbeelding
'Is er te veel politiek binnengehaald bij CBR?' 15 mrt., 16:01
Afbeelding
Is er te veel politiek binnengehaald bij het CBR? 14 mrt., 14:56 9