Afbeelding

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid op 1 januari naar een CBR examencentrum

actueel

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid worden op 1 januari ondergebracht bij de 53 examencentra van het CBR. Het CBR voert deze exercitie uit om klanten beter te kunnen bedienen vanuit een professionele omgeving. De klanten kunnen vanaf deze datum terecht in het bekende gebied waar zij ook hun gewone rijexamens hebben gedaan en er is de mogelijkheid om nader onderzoeken rijvaardigheid meer verspreid door de week aan te bieden.

Het betreft hier de examens voor wie vier keer binnen vijf jaar zakt voor het praktijkexamen in een bepaalde rijbewijscategorie. Net als bij alle overige examens start een dag met nader onderzoeken rijvaardigheid vanaf volgend jaar om 08.00 uur, een half uur vroeger dan nu. Op TOP internet zijn intussen reserveringsmogelijkheden beschikbaar voor de nieuwe locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid.
De nader onderzoeken rijvaardigheid voor bromfiets vinden al plaats vanuit de CBR-examencentra. Voor vrachtwagen, bus en T-rijbewijs blijven de locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid ongewijzigd.
 

Afbeelding
Zes informatieavonden voor A-instructeurs 9 uur geleden
Afbeelding
Minister: 'Rijontzegging moet meteen van kracht zijn' 23 feb, 16:10
Afbeelding
Meeste rijhulpsystemen verlagen kans op ongeval 23 feb, 15:09
Afbeelding
Bijna kwart rijbewijsbezitters is ouder dan 65 jaar 21 feb, 13:39
Afbeelding
Rijinstructrice zonder WRM-pas moet rijles afbreken 21 feb, 13:31 9
Afbeelding
Zonder auto is voor grote groepen Europeanen deelname aan maatschappij onmogelijk 20 feb, 17:23