Afbeelding

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid op 1 januari naar een CBR examencentrum

actueel

Alle nader onderzoeken rijvaardigheid worden op 1 januari ondergebracht bij de 53 examencentra van het CBR. Het CBR voert deze exercitie uit om klanten beter te kunnen bedienen vanuit een professionele omgeving. De klanten kunnen vanaf deze datum terecht in het bekende gebied waar zij ook hun gewone rijexamens hebben gedaan en er is de mogelijkheid om nader onderzoeken rijvaardigheid meer verspreid door de week aan te bieden.

Het betreft hier de examens voor wie vier keer binnen vijf jaar zakt voor het praktijkexamen in een bepaalde rijbewijscategorie. Net als bij alle overige examens start een dag met nader onderzoeken rijvaardigheid vanaf volgend jaar om 08.00 uur, een half uur vroeger dan nu. Op TOP internet zijn intussen reserveringsmogelijkheden beschikbaar voor de nieuwe locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid.
De nader onderzoeken rijvaardigheid voor bromfiets vinden al plaats vanuit de CBR-examencentra. Voor vrachtwagen, bus en T-rijbewijs blijven de locaties voor nader onderzoeken rijvaardigheid ongewijzigd.
 

Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2
Afbeelding
SWOV: 'Rijopleiding B kan worden uitgebreid en verbeterd met hogere-ordevaardigheden' BREAKING 10 apr, 16:00 5
Beeld dient ter illustratie, dit is niet de rijinstructeur die onlangs beboet is dor de Geschillencommissie Rijopleidingen.
'Koffie drinken tijdens instructie is niet wenselijk, want oplettendheid kan daardoor afnemen' 10 apr, 12:22 21