Afbeelding

'Wij zoeken een collega'

actueel

Ab Schaaphok (59) en Gert Jan Lammers (57), instructeur Rijvaardigheid bij de Academie voor Ambulancezorg in Harderwijk, zoeken een collega en er is een grote kans dat deze wordt gevonden onder rijinstructeurs. 

De Academie voor Ambulancezorg  is gespecialiseerd in het opleiden en trainen in de ambulancezorg. Voor beginnende professionals biedt de Academie zogeheten initiële opleidingen tot ambulanceverpleegkundige, verpleegkundig centralist meldkamer ambulancezorg en ambulancechauffeur. Daarnaast verzorgt de academie voor de gevorderde professionals bij- en nascholingen en neemt zij landelijke assessments af. Hier worden elk jaar rond de 110 mensen opgeleid tot ambulancechauffeur.

Ab Schaaphok en Gert Jan Lammers zijn de enige twee instructeurs Rijvaardigheid in vaste dienst en worden ondersteund door een pool van oproepkrachten. Zij zoeken nu een vaste collega, want Lammers gaat minder werken en het aantal lessen dat ze geven neemt toe, vooral vanwege het feit dat het aantal zogeheten startmomenten voor een opleiding tot ambulancechauffeur gestegen is van vijf naar elf per jaar.

Dit zijn globaal de functie-eisen:
Je hebt een positieve instelling en klantgerichte houding. Ook breng je relevante ervaring mee als docent of instructeur op het gebied van rijvaardigheid. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig, maar ook pragmatisch en empathisch ingesteld. Je signaleert tijdig knelpunten en pakt deze oplossingsgericht aan. Ten slotte ben je een fijne en plezierige collega om mee samen te werken.

Functie-eisen
• Je bent in bezit van een geldige WRM-instructiebevoegdheid (categorie B & C)
• Je beschikt over relevante werkervaring
• Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de ambulancezorg
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een OGS+-pas

Meer informatie staat in de november-editie van Rij-instructie die zaterdag verschijnt

Solliciteren?
Ben jij onze aankomend instructeur Rijvaardigheid? Stuur je motivatie en C.V. dan vóór 16 november aanstaande naar p&o@academievoorambulancezorg.nl, t.a.v. Natasja Meijer – hoofd P&O. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 22 november a.s. in Harderwijk.

Dit is een commerciële tekst. De inhoud komt voor de verantwoording van de Academie voor Ambulancezorg

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1