De LBKR bood in de zomer een petitie aan aan leden van de Tweede Kamer.
De LBKR bood in de zomer een petitie aan aan leden van de Tweede Kamer.

LBKR roept aanhangers op om netjes te discussiëren

actueel

De LBKR heeft iedereen die op Facebook haar of zijn steun betuigt aan de ideeën van deze belangengroep opgeroepen om discussies 'netjes te houden en een ieder in zijn waarde te laten.' "Blijf vooral op inhoud discussiëren en elkaar voorthelpen en informeren", adviseert de LBKR dringend.

Hiermee reageert de LBKR op de soms schofferende teksten die een aantal aanhangers van de organisatie hanteert. De LBKR laat weten dat alle teksten worden gescreend en dat meningen die echt niet kunnen, worden verwijderd, maar soms glipt er wel eens iets tussendoor. "Mocht het zo zijn dat ondanks deze oproep en het modereren door ons, iemand zich gekwetst of aangevallen voelt, laat het ons dan weten. Soms horen we pas achteraf en tijden later dat dit is gebeurd. Het melden hiervan is een kleine moeite."

Vervolgdocument
De LBKR werkt momenteel achter de schermen hard aan een zogenoemd vervolgdocument met verbetervoorstellen voor de branche. Naast het einddocument van de brancheorganisaties FAM, VRB en BOVAG en andere stakeholders plus de verkenning die het CBR binnenkort stuurt met eveneens voorgestelde maatregelen, wordt dat het derde document in deze richting. Als alle afspraken worden nagekomen, dan zijn alle drie documenten voor het einde van het jaar beschikbaar.
 
 

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 2 minuten geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 22 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1