Logo rij-instructie.nl

Ook volgend jaar zestig examinatoren erbij

  actueel

Het CBR wil ook volgend jaar zestig nieuwe examinatoren aanstellen om de problemen met de te lange reserveringstermijnen voorgoed op te lossen. In totaal zijn er dan, als het lukt, eind 2018 180 nieuwe examinatoren aangesteld, gelijk verdeeld over 2016, 2017 en 2018.

Dit laat het CBR weten naar aanleiding van een bericht op onze site waarin we meldden dat het CBR onlangs voor het eerst sinds lange tijd acceptabele reserveringstijden heeft. Daarin werken abusievelijk verkeerde cijfers vermeld: er zijn in 2016 en dit haar geen dertig maar zestig nieuwe examinatoren aangesteld. En daar komen er dus volgend jaar nog zestig bij.
We stelden in het bericht ook dat we moeten afwachten of het probleem nu structureel is opgelost. Die slag om de arm houdt het CBR zelf ook. "Het is inderdaad te vroeg om te juichen. We willen eerst zien hoe het zich ontwikkelt", laat een perswoordvoerster weten. Hoe dan ook wordt ook volgend jaar,. Naar nu blijkt, nog vol ingezet op de werving van nieuwe examinatoren.

 

Reageer als eerste
Meer berichten