Logo rij-instructie.nl

Campagne beantwoordt vraag: 'Wat is een goede rijschool?'

  actueel

Eind deze maand start via social media (Facebook, Instagram en via Google waarbij je op een mini-website komt) een voorlichtingscampagne voor de consument waarbij praktische tips worden aangereikt voor het vinden van een goede rijschool. De campagne wordt handen en voeten gegeven door het CBR, in samenwerking met de brancheverenigingen BOVAG, FAM en VRB.

Het CBR deed onderzoek naar de vraag wat klanten eigenlijk verwachten van een campagne. "Uit klantonderzoek weten we dat kandidaten zo vroeg mogelijk en beter meegenomen willen worden in het traject op weg naar het rijbewijs. Zo kunnen ze een keuze maken voor een goede rijschool en weten ze hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op het examen", laat het CBR weten.
Er zijn drie antwoorden op vragen die even zoveel gouden tips opleveren: wat is een goede rijschool, hoeveel kost het halen van het rijbewijs en hoeveel rijlessen heb ik nodig voor mijn rijbewijs? Daarnaast zijn er nog algemene wenken, zoals hoe bereid me voor op het theorie-examen, wanneer ben ik klaar voor mijn rijexamen en heb ik een gezondheidsverklaring nodig?

 

Reageer als eerste
Meer berichten