Logo rij-instructie.nl

BOVAG Rijscholen klaar met huiswerk voor nieuw Garantiefonds

  actueel

BOVAG Rijscholen is klaar met het huiswerk rond het vernieuwde BOVAG Garantiefonds (BGF) en daarom wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw voorstel richting de leden. De verwachting is dat half september de leden worden geïnformeerd over de nieuwe stand van zaken.

 Dit antwoordt de persvoorlichting van BOVAG op vragen van Rij-instructie. Het duurt nu al bijna een jaar sinds op 12 september 2016 de leden van BOVAG tijdens een algemene ledenvergadering kritische vragen stelde over de nieuwe financiering van het BGF, waarna de afdeling besloot het voorstel in te trekken. In die tijd zijn de leden regelmatig geïnformeerd en inmiddels is het tijd om stappen te zetten. "Het onderzoekswerk is nu gedaan, de actuaris heeft zijn werk klaar en alle risicoberekeningen zijn gedaan op basis van feiten en cijfers. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw voorstel. We verwachten half september weer met een update te kunnen komen richting leden over hoe het in 2018 zal gaan met het BGF", laat de afdeling weten.
En ook: "Het is al met al een complex en omvangrijk proces, wat veel zorgvuldigheid vereist. En zorgvuldigheid gaat in deze boven snelheid."
 

Reageer als eerste
Meer berichten