Rob Sauvé legt uit, terwijl zijn collega Marcel Disselköter toekijkt.
Rob Sauvé legt uit, terwijl zijn collega Marcel Disselköter toekijkt.

IBKI geeft in informele setting uitleg over IBKI-zaken

actueel

Naar aanleiding van ontvangen reacties en verzoeken, heeft IBKI besloten een voorlichtingsdag voor rijinstructeurs te organiseren. Rob Sauvé en Marcel Disselköter geven dan aan instructeurs uitleg over IBKI-vraagstukken, maar in het bijzonder over de praktijkbegeleiding. De bijeenkomst moet worden gezien in het beleid van IBKI om wat meer de luiken te openen. 

Insteek van deze dag is om, zo laat IBKI weten, 'in een minder formele setting' , in te gaan op ervaringen die de IBKI-examinatoren hebben opgedaan tijdens de praktische begeleidingen en stagebeoordelingen. De bijeenkomst is vrijdag 29 september van 10 tot 12 uur in Nieuwegein. Hier is IBKI gevestigd.
Nadere informatie krijgt men na aanmelding via een mail naar info@ibki.nl waarin u aangeeft namens welke rijschool en met hoeveel mensen u komt. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol = vol.

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 15 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2