Afbeelding

Rijschool Van de Kamp (Putten) maakt leukste vlog en is 'Beste rijschool van Nederland'

actueel

Uiteindelijk is rijschool Van de Kamp uit Putten de 'Beste Rijschool van Nederland' met op de tweede plek Verkeersschool Willem Verboon uit Oosterhout. De overige negen deelnemers – elk afkomstig uit een andere provincie – kwamen niet in de buurt van dit tweetal.

Of Van de Kamp echt de beste rijschool van Nederland is, daar zijn de meningen ongetwijfeld over verdeeld. De titel 'De beste van Nederland' is namelijk ongelukkig gekozen (en eigenlijk een wassen neus), want het gaat niet om de hoogste kwaliteit qua lesgeven en dienstverlening, maar over de rijschool die fors wilde betalen om genomineerd te worden en die vervolgens de leukste vlog maakte en daarmee de meeste stemmen wist te krijgen. En daar slaagde Van de Kamp het beste in. Willem Verboon stond lang eerste, maar verwisselde van plek met Van de Kamp dat die plek niet meer afstond. Het verschil tussen de twee is best groot uiteindelijk: 26 om 22 procent van de stemmers.
Rijschool Spits>92 won met 37 procent van de stemmen de zogeheten City Challenge,, waar vijf rijscholen aan deelnamen. 

Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 4 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1