Logo rij-instructie.nl

Rijschool Ebbers heeft al drie jaar achtereen slagingspercentage van 100%

  actueel

Rijscholen met elkaar vergelijken is als het vergelijken van de spreekwoordelijke appels met peren: het zijn allebei vruchten en ze liggen allebei in een fruitschaal, maar daar houdt de connectie wel mee op. Maar toch, een rijschool die er al drie jaar in slaagt alle leerlingen te laten slagen, dat is wellicht uniek, maar in elk geval heel bijzonder. De vraag is dan ook: is rijschool Ebbers in Zenderen de beste rijschool in Nederland?

Met tussen de 11 en 25 examens per jaar slaagt Ebbers er al drie jaar achtereen in alle leerlingen in één keer te laten slagen. En zelfs iedereen die meent dat een rijschool met 25 examens per jaar niet te vergelijken is met rijscholen die veel meer examens hebben, moet toegeven dat dit heel knap is.
Op het moment van schrijven is het vrijdag 16.30 uur. Omdat eigenaar Ebbers rijles geeft, kan hij geen toelichting geven. Maar op het moment dat het kan, laten we hem reageren en dan wordt dit bericht aangevuld. Hou dus de site goed in de gaten! Inmiddels kunt u natuurlijk reageren op dit bericht, want een leuke discussie over de criteria wie de beste zou kunnen zijn, is altijd leuk.
 

Meer berichten