Petra Knol keert terug bij FAM-bestuur

Het is fijn dat de FAM altijd een goede band heeft met haar oud-leden. Zo is het bestuur namelijk uitgekomen bij Petra Knol als nieuw bestuurslid in de functie van secretariaat. Een belangrijke rol aangezien het secretariaat verantwoordelijk is voor alle inkomende en uitgaande communicatie van de branchevereniging, alsmede het opzetten en inplannen van bijeenkomsten en vergaderingen.
Petra heeft deze functie in het verleden ook jarenlang op zich genomen. Het is een functie die haar dus op het lijf geschreven is. Petra kijkt uit naar deze hernieuwde uitdaging en is inmiddels al geïnstalleerd in haar functie.
Het was een goed moment dat FAM-voorzitter haar benaderde om terug te keren als bestuurslid. In 2022 namen Petra en haar man Berend Knol na 40 jaar afscheid van hun rijschool. Deze werd overgenomen door FAM-lid Oosterpoort Opleidingen. De overdracht is nu volledig afgerond, waardoor Petra haar handen vrij heeft om zich weer te kunnen inzetten voor de FAM.
Waar de een komt, neemt een ander afscheid. Juanita van Rijswick zal helaas afscheid gaan nemen van het bestuur. Door positieve ontwikkelingen binnen haar rijschool – Verkeersschool DIBO – heeft zij daar meer tijd voor nodig. Het bestuur wenst haar natuurlijk veel succes met de nieuwe uitdagingen in Emmen en omstreken. Juanita blijft wel actief als FAM-lid.
Er waren meer wisselingen binnen het bestuur het afgelopen jaar. Zo heeft Wesley Verboon het bestuur eind vorig jaar verlaten door de overname van familiebedrijf Verboon Wegwijze Opleiders door DON Opleidingen en eerder trad Willeke van Thiel van Van Thiel Opleidingen toe om het secretariaat te versterken. Het bestuur is nu compleet en bestaat uit Roger Keijbeck (voorzitter), Jean-Paul Lam (vicevoorzitter), Marcel Hulsegge (penningmeester), Petra Knol (secretariaat), Willeke van Thiel (secretariaat) en Jourian Bax (PR).

Nieuwe leden

Er is bij de FAM ruimte voor nieuwe leden. De FAM wil dit jaar nog belangrijker zijn voor de branche en de koepel en er is uitgesproken dat er meer ruimte moet zijn voor andere zaken dan de gang van zaken met het CBR, IBKI, ministerie etc. Zo is besloten elke vergadering een gastspreker uit te nodigen om interessante onderwerpen uit te lichten. Zo moeten ondernemerschap, kostenbesparing en inzichten in kansen meer centraal gaan staan tijdens bijeenkomsten van de FAM. Lid worden? Petra en ik staan u namens het secretariaat graag te woord.