Afbeelding

Wie de meeste stemmen trekt, wordt Beste rijschool van Nederland

actueel

Rijschool van de Kamp (Gelderland), Autorijschool Ruber (Limburg),Verkeersschool Willem Verboon (Noord-Brabant), Rijschool Wagenmans (Overijssel), Verkeersschool Meteoor (Noord-Holland), Hartel Rijopleidingen (Flevoland), VRC Rijopleidingen (Utrecht),  Chris Roelse rijopleiding (Zeeland), Folkers Rijopleidingen (Groningen), Autorijschool Marcel Wolthuizen (Friesland), RBB Rijopleidingen (Drenthe) en Verkeersschool Vrijenburg (Zuid-Holland) zijn de elf rijscholen die strijden om de eer van Beste rijschool van Nederland.

Deze competitie is opgezet door RTL4 en de elf zijn de beste rijschool uit elke provincie. Alleen is niet volledig transparant op basis waarvan de eerste selectie heeft plaatsgevonden. De slagingspercentages zijn belangrijk en op basis daarvan zijn de rijscholen door de redactie van het programma benaderd om mee te doen. Dat kostte trouwens, zo meldt Verkeerspro.nl, 1500 euro per rijschool, waarmee in elk geval één selectiecriterium helder is: voldoende financiële middelen om te kunnen meedoen.. 
Het Nederlandse publiek mag nu bepalen welke rijschool met de eer aan de haal gaat, maar ook dat gebeurt niet op basis van kwaliteitscriteria. De ondernemers maken hun eigen vlog die wordt uitgezonden en ook op de website van het programma is te zien en op basis hiervan wordt er gestemd. Hierbij is het ook de bedoeling dat de rijschoolondernemers via hun eigen kanalen veel stemmers trekken. Afgelopen zondag was de eerste aflevering te zien op tv, de volgende uitzendingen zijn zaterdag om 11.55 uur en maandag 10 juli om 15.30 uur. Nog in juli wordt bekend wie de meeste stemmen heeft.   

Afbeelding
Minister Harbers wil gedoogconstructie zwaardere elektrische bestelwagens toch op 1 juli beëindigen 27 mrt, 04:23 1
Afbeelding
Bijna 60 procent automobilisten gebruikt mobiel apparaat achter het stuur 26 mrt, 14:46 2
Afbeelding
Nieuw tv-programma De Rijles volgt instructeurs en hun leerlingen 22 mrt, 14:33 8
Afbeelding
Belasting zware motorrijtuigen geldt vanaf april ook voor lesvrachtwagen 21 mrt, 15:16 1
Afbeelding
TLN: 'Gedoogregeling besturen zware elektrische bestelwagens met B-rijbewijs moet wetgeving worden' 20 mrt, 19:13 2
Afbeelding
Aandeel elektrisch in autoleasepark gegroeid naar kwart, maar vraag is 'Blijft dit zo doorgaan?' 19 mrt, 13:47 1