Een deel van het bejubelde team van Verjo tijdens de beurs in Geleen van de Partners in Progress.
Een deel van het bejubelde team van Verjo tijdens de beurs in Geleen van de Partners in Progress.

Verjo is ISO-gecertificeerd en hele team krijgt een pluim

Algemeen

Verjo bv, uitgever voor verkeers- en vervoersleermiddelen, voldoet momenteel aan de eisen van de ISO-certificering 9001:2015 en NEN. Dit certificaat wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is te voldoen aan eisen inzake wet- en regelgeving, klantgerichtheid en interne processen. TUV Nederland heeft hiervoor recente de audit uitgevoerd voor het, zoals dat wordt genoemd, 'toepassingsgebied: Ontwikkeling, uitgave en verkoop van papieren en digitale leermiddelen.'

Verjo ontwikkelt zich momenteel snel, niet alleen in Nederland, maar ook in de andere landen van de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Bij de ontwikkeling van de producten wordt te allen tijde in het oog gehouden dat ze voldoen aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving en gebruikerservaring (didactiek en innovatie). "De laatste jaren gaan deze ontwikkelingen steeds sneller. Het wordt steeds belangrijker aan te tonen dat Verjo bv er niet alleen voor zorgt dat kandidaten kunnen slagen voor theorie-examens maar dat ook rekening wordt gehouden met de maatschappelijke belangen en de eisen die door opleiders en politiek worden gesteld aan lesmateriaal. Het is hierbij ook belangrijk dat Verjo vertrouwelijk omgaat met informatie van kandidaten, opleiders maar ook van derden. Deze informatie mag nooit voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. De interne processen productontwikkeling, verkoop, logistiek en administratie moeten op al deze onderdelen gericht zijn. Om aan kandidaten, opleiders en derden zichtbaar te maken dat Verjo bv dit als uitgangspunt heeft Verjo bv besloten te voldoen aan de eisen van het onafhankelijk kwaliteitskeurmerk", laat Verjo weten.

Nieuwe leermiddelen
Voor Verjo is dit een nieuw en belangrijk hoofdstuk Verjo in de ontwikkeling. Verjo: "De komende maanden zullen opnieuw innovatieve verkeersleermiddelen worden toegevoegd aan het portfolio. Bij volgende audits, die standaard plaatsvinden na het behalen van een ISO-certificaat, zullen processen opnieuw beoordeeld worden om de hoge kwaliteitsdoelstellingen te handhaven en waar mogelijk verder te verbeteren."Verjo draagt er met deze ontwikkelingen aan bij dat de rijschoolbranche zich verder kan professionaliseren. De rijschoolbranche is cruciaal op het gebied van verkeersveiligheid en dit vereist de hoogst haalbare kwaliteit", laat Verjo weten.

Pluim voor personeel
Bij de audit was er een speciale pluim voor het team. De auditeur merkte op dat hij zelden " een zo gemotiveerd en positief ingesteld team aan het werk heeft gezien." Dat het team dan ook trots is op deze belangrijke stap, is logisch.

Afbeelding
Minister Harbers wil gedoogconstructie zwaardere elektrische bestelwagens toch op 1 juli beëindigen 27 mrt, 04:23 1
Afbeelding
Bijna 60 procent automobilisten gebruikt mobiel apparaat achter het stuur 26 mrt, 14:46 2
Afbeelding
Nieuw tv-programma De Rijles volgt instructeurs en hun leerlingen 22 mrt, 14:33 8
Afbeelding
Belasting zware motorrijtuigen geldt vanaf april ook voor lesvrachtwagen 21 mrt, 15:16 1
Afbeelding
TLN: 'Gedoogregeling besturen zware elektrische bestelwagens met B-rijbewijs moet wetgeving worden' 20 mrt, 19:13 2
Afbeelding
Aandeel elektrisch in autoleasepark gegroeid naar kwart, maar vraag is 'Blijft dit zo doorgaan?' 19 mrt, 13:47 1