Het logo van de brancheorganisatie VRB.
Het logo van de brancheorganisatie VRB.

Inkoopcombinatie VRB wil met brancheorganisatie VRB in gesprek

actueel

Het Verenigd Rijscholen Belang, afgekort VRB, heeft contact gezocht met de Vereniging Rijschool Belang, ook afgekort VRB, om de lucht tussen de twee te klaren. De brancheorganisatie VRB heeft dit voorstel in beraad en neemt pas een besluit of ze de uitnodiging aanvaardt nadat alle bestuursleden zijn geraadpleegd en ermee instemmen.

Dit is het vervolg op een bericht op Rij-instructie.nl gisteren met als strekking dat dat de brancheorganisatie het zeer vervelend vindt dat er in de rijscholensector 'ruis' is ontstaan door het feit dat er nog een VRB actief is. Het VRB is een inkooporganisatie die rijschoolhouders aanbiedingen doet en heeft als doel "om de zorgen van rijscholen weg te nemen, oftewel, om te ontzorgen".
De advocaat van de inkooporganisatie laat weten dat er vanwege vakantie momenteel niet inhoudelijk kan worden gereageerd en ook dat vragen niet kunnen worden beantwoord, maar dat het niet de bedoeling is om verwarring in de branche te zaaien. Om die reden heeft het VRB de VRB uitgenodigd voor een verzoeningsgesprek.

 

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1