Afbeelding

Kamerlid Barbara Visser erg te spreken over praktijkbegeleiding RIS bij Eric Bakker

actueel

Eric Bakker van Verkeersschool Bakker in Vlijmen (tevens vicevoorzitter van brancheorganisatie VRB) deed deze week met VVD-Kamerlid Barbara Visser een positieve praktijkbegeleiding  van Rijopleiding in Stappen (RIS).

Visser reed mee tijdens de praktijkbegeleiding om te ontdekken hoe deze wordt uitgevoerd door het CBR. Na afloop was ze enthousiast over de werkwijze. "Er ging een wereld voor haar open", stelt Eric Bakker. "Ze was blij verrast over de gestructureerde werkwijze die RIS nu eenmaal is en ik hoop dat ze deze opgedane kennis zal meenemen in haar beleid."
Zelf twitterde Barbara Visser: 'Vandaag meegereden met de Praktijkbegeleiding Rijopleiding in Stappen. Erik Bakker van Verkeersschool Bakker is met vlag en wimpel geslaagd!'
Eerder dit jaar liet Barbara Visser tegenover Rij-instructie na een soortgelijke praktijkbegeleiding bij het IBKI te hebben meegemaakt, weten dat ze snapt dat veel instructeurs dat een ingestudeerd toneelstukje vinden.
 

Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1