Afbeelding

Maandag 8 mei: laagdrempelig event in Geleen met bedrijven, IBKI en 'Auto te Water'

actueel

De eerste bijeenkomst (na een succesvolle pilot in Ruurlo) van Partners in Progress aanstaande maandag in Geleen wordt naast informatiestands van de tien partners opgeluisterd door de aanwezigheid van vertegenwoordigers van IBKI, de stichting 'Auto te water' en de de Veldhovense Rijinstructeurs opleiding. Plaats van handeling is de shoroom van Volvo-dealer Auto Kallen in Geleen en het event vindt plaats tussen 16.00 en 21.00 uur.

Onder de noemer Partners in Progress opereren tien bedrijven die zich richten op de rijscholensector met als doel rijschoolhouders en –instructeurs optimaal te informeren over nieuwe diensten, producten en ontwikkelingen. Dat gebeurt vooralsnog met kleinschalige, informele, regionale bijeenkomsten, waarvan de eerste maandag 8 mei in Geleen is.
De Partners in Progress houden dit jaar minimaal twee bijeenkomsten in de regio. De reden om de branche op te zoeken in de regio wordt door woordvoerder Anthony Boeijink aldus toegelicht: "Bij een landelijke beurs of event is er altijd de uitdaging dat een locatie voor een groot deel van de rijschoolhouders ver weg is. Dat lossen we hiermee op. De argumenten 'tijd' en 'afstand' worden dan minder een hindernis om aanwezig te zijn."

Deze bedrijven komen
De bedrijven die samenwerken in Partners in Progress zijn Verjo en Lens Media (beide uitgever van verkeers- en vervoersleermiddelen), Flexpulse Rijschoolsoftware, Dation Administratie Software, Leppink automatisering & computers, Volvo Nederland, Lesautoverhuur, Peter Claassen dubbele bedieningen, Plan Go, belangenvereniging VRB en Rij-instructie.

Laagdrempelig
Het event vindt plaats tussen 16.00 en 21.00 uur en is laagdrempelig. In de showroom krijgen de partners een tafel om een infopunt op te bouwen en daarna loopt het allemaal vanzelf. Voor de bezoekers zijn er een hapje en een drankje en de entree is uiteraard gratis.

Klanten worden uitgenodigd
De leveranciers nodigen hun klanten uit, waarbij het wenselijk is om vooraf via e-mail de komst te bevestigen. Elke rijschool die (nog) geen relatie is van een van de partners maar die wel interesse heeft, is natuurlijk ook welkom.
Belangrijk: niet alleen grote rijscholen zijn welkom, maar juist ook de kleine rijschoolhouders.
Rijscholen en klantenpartners in de regio hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Indien een rijschool geen uitnodiging heeft gekregen, dan kan deze zich bij een partner aanmelden.

Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 3 uur geleden
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1
Afbeelding
'Halvering aantal verkeersslachtoffers is niet realistisch' 15 apr, 15:48 2
Afbeelding
'Ik denk dat iedereen het erover eens is dat hogere-ordevaardigheden een structurele plek in de rijopleiding zullen moeten krijgen' 12 apr, 12:03 1
Afbeelding
Nieuwe testvragen in theorie B met kort filmpje 11 apr, 16:56 1
Afbeelding
Aandeel elektrisch in totale wagenpark 14 procent 11 apr, 16:03 2