Afbeelding

Partners in Progress zoeken rijschoolhouders op in de regio, te beginnen op 8 mei in Geleen

actueel

Er is in de rijscholenbranche een nieuw initiatief ontstaan: Partners in Progress. Onder deze noemer opereren in eerste instantie tien bedrijven met als doel de rijscholenbranche optimaal te informeren over nieuwe diensten, producten en ontwikkelingen. Dat gebeurt als eerste met kleinschalige, informele, regionale bijeenkomsten.

De bedrijven die samenwerken in Partners in Progress zijn Verjo en Lens Media (beide uitgever van verkeers- en vervoersleermiddelen), Flexpulse Rijschoolsoftware, Dation Administratie Software, Leppink automatisering & computers, Volvo Nederland, Lesautoverhuur, Peter Claassen dubbele bedieningen, Plan Go, belangenvereniging VRB en Rij-instructie. Deelname van meer bedrijven wordt niet uitgesloten.
De Partners in Progress houden dit jaar twee of drie bijeenkomsten in de regio. Dit heeft een heel groot voordeel, legt woordvoerder Anthony Boeijink uit. "Bij een landelijke beurs of event is er altijd de uitdaging dat een locatie voor een groot deel van de rijschoolhouders ver weg is. Dat lossen we hiermee op. De argumenten 'tijd' en 'afstand' worden dan minder een hindernis om aanwezig te zijn."

Laagdrempelig
De try-out vond plaats bij Volvo-dealer Harrie Arendsen in Ruurlo (foto), terwijl de formele aftrap maandag 8 mei is bij Volvo-dealer Auto Kallen in Geleen. Het event vindt plaats tussen 16.00 en 21.00 uur en is laagdrempelig. In de showroom krijgen de partners een tafel toegewezen om een infopunt op te bouwen en daarna loopt het allemaal vanzelf, met een hapje en een drankje voor de bezoekers. Voor de bezoekers zijn er een hapje en een drankje en de entree is uiteraard gratis.

Klanten worden uitgenodigd
De leveranciers nodigen hun klanten uit, waarbij het wenselijk is om vooraf via e-mail de komst te bevestigen. Elke rijschool die (nog) geen relatie is van een van de partners maar die wel interesse heeft, is natuurlijk ook welkom. Belangrijk: niet alleen grote rijscholen zijn welkom. Juist ook de kleine rijschoolhouders zijn welkom.
Rijscholen en klantenpartners in de regio ontvangen een uitnodiging. Indien een rijschool geen uitnodiging ontvangt, dan kan deze zich bij een partner aanmelden.

Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven 19 uur geleden
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16
Afbeelding
Bij reserveren praktijkexamen is geldig theoriecertificaat verplicht 17 apr, 13:37 1