Afbeelding

Ernest Alvares (Veronica Verkeersschool) wint aanmoedigingsprijs voor innovatief ondernemerschap

actueel

Vanwege innovatief ondernemerschap kreeg Ernest Alvares, eigenaar van Veronica Verkeersschool in Utrecht, vanmiddag de Paul Nouwen aanmoedigingsprijs. Vooral het gegeven dat Alvares samen met Renault een opleiding heeft opgezet voor een rijopleiding voor elektrische auto's met hieraan gekoppeld een autodeelplan is aanleiding voor het feestje.

De Paul Nouwen Award en de aanmoedigingsprijs met dezelfde naam worden elke twee jaar uitgereikt aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van innovatie en mobiliteit. De award is vernoemd naar Paul Nouwen, de voormalige directeur van de ANWB die in 2009 overleed. Alvares (op bijgaande foto staat hij met de lichtblauwe oorkonde. Naast hem staat Robin Berg, die de award in de wacht sleepte met daarnaast minister Schultz) is blij met de prijs waar geen geldbedrag aan is gekoppeld, maar wel een karrenvracht aan waardevolle contacten.
Minister Schultz was aanwezig bij de prijsuitreiking en verspreidde er meteen een twitterbericht over. Alvares is, zei hij, blij met deze minister, die volgens hem goed benaderbaar is, en heeft en passant ook een paar tips gegeven om de rijscholenbranche te verbeteren.

Afbeelding
Leerlingen tevreden over de wijze waarop rijscholen omgaan met lange reserveringstermijnen 2 uur geleden 1
Afbeelding
Nieuw kentekenbewijs met aantal aanpassingen vanaf half juni uitgegeven gisteren
Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van auto's op waterstof.
Overheid werkt samen met Kia en Hyundai om auto's veiliger en duurzamer te maken 24 apr, 16:15
Afbeelding
Minister van der Wal: 'Nederland kan zich 130 km/uur niet veroorloven' 22 apr, 15:57
Afbeelding
Nederlanders keren zich af van elektrische auto 19 apr, 14:08
Afbeelding
Samenwerking LTO en BOVAG voor T-rijbewijs 18 apr, 15:16